Фото: Генштаб ЗСУ

Рашисти знову штурмували позиції ЗСУ на лівобережжі Дніпра: у Силах оборони повідомили про невдачі ворога

Російські окупанти знову штурмували позиції українських військових на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Спроби ворога були невдалими, рашисти зазнали втрат та відійшли.

Про це повідомили Сили оборони Півдня.

"Ворог не полишає свого наміру вибити наші підрозділи із зайнятих позицій на лівобережжі Дніпра", — йдеться у повідомленні.

За даними військових, росіяни здійснили один безуспішний штурм, але зазнавши втрат в живій силі та техніці відійшли на свої вихідні позиції. В операційній зоні Сил оборони Півдня продовжується щоденна контрбатарейна боротьба.

До того ж окупанти не припиняють вести аеророзвідку, здійснюють артилерійські обстріли та використовують велику кількість ударних дронів. Також ворог вдається до застосування авіації.

У Силах оборони Півдня також проінформували про ситуацію з ворожими кораблями у Чорному та Азовському морях.

"На бойовому чергуванні перебуває сім ворожих кораблів, шість — у Чорному та один — в Азовському морях. Три ракетоносії споряджені 24 "Калібрами", — попередили військові.

Нагадаємо, за даними американського Інституту вивчення війни, українські сили нещодавно досягли незначного підтвердженого успіху в Кринках на лівобережжі Херсонської області. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2024 14:28