Фото: Динамо

Ребров очолив збірну України з футболу

У середу, 7 червня, офіційно представили нового головного тренера збірної України з футболу. Ним став колишній наставник київського "Динамо" Сергій Ребров.

Про це повідомили на офіційному сайті "Динамо".

Відзначається, що тренерський штаб нового наставника національної команди вже сформовано. Реброву в українській збірній допомагатимуть Вісенте Гомес (старший асистент), Альберто Босх і Гліб Платов (асистенти), а також Рустам Худжамов (тренер воротарів).

Дебют збірної України під керівництвом Сергія Реброва відбудеться найближчого понеділка, 12 травня, під час товариського матчу зі збірною Німеччини в Бремені. Згодом українську національну команду чекають чергові поєдинки відбіркового циклу Євро-2024 — із Північною Македонією (16 червня, Скоп’є) та Мальтою (19 червня, Трнава).

Зазначимо, контракт з попереднім очільником команди Олександром Петраковим сплинув наприкінці грудня 2022 року.

Де раніше працював Сергій Ребров?

Упродовж двох років Ребров працював в ОАЕ з місцевим клубом "Аль-Айном". Як пише "Суспільне", влітку 2022-го він висловлював бажання очолити національну команду, однак натомість залишився в еміратському клубі, який скористався опцією продовження угоди.

В "Аль-Айні" український тренер здобув у перший сезон "дубль": перемогу у чемпіонаті та Кубку. У другому ж сезоні команда Реброва стала віце-чемпіоном країни, відставши на три очки від "Аль-Ахлі Шабаб".

Нагадаємо, український футболіст лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко отримав травму. Через ушкодження він не зможе зіграти до кінця сезону і пропустить матчі збірної України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 07.06.2023 13:16