Фото: Дан Балашов / сайт УАФ

Ребров визначився з обоймою гравців, які можуть зіграти з Чехією: чи є у списку Мудрик

Головний тренер збірної України визначився з обоймою футболістів, які можуть зіграти проти Чехії у рамках групового етапу Ліги націй. У список потрапив вінгер "синьо-жовтих" Михайло Мудрик.

Про це повідомляє на своєму сайті Українська асоціація футболу.

У матчі другого туру дивізіону B Ліги націй сезону 2024/25, який розпочнеться о 21:45, мають шанс зіграти такі гравці:

Воротарі: Бущан, Трубін, Лунін;

Захисники: Конопля, Бондар, Таловєров, Забарний, Миколенко, Тимчик, Матвієнко;

Півзахисники: Кабаєв, Степаненко, Ярмоленко, Маліновський, Шапаренко, Судаков, Циганков, Зінченко, Бражко, Мудрик, Піхальонок;

Нападники: Яремчук, Ванат.

Варто зазначити, що з тих гравців, які зараз перебувають у Празі, до заявки Реброва не потрапив Сергій Сидорчук. Михайло Мудрик пропускав гру з Албанією (1:2) через травму.

Нагадаємо, у прямій трансляції зустріч національної команди проти Чехії можна буде переглянути на медіаплатформі MEGOGO та регіональних каналах "Суспільного".

Аналітики вважають саме наших суперників фаворитом майбутнього протистояння. Згідно з котируваннями букмекерів, коефіцієнт на перемогу Чехії становить 2.37, на нічию — 3.35, перемогу України — 3.20. Також, на думку аналітиків, поєдинок Ліги націй не буде надто результативним. На те, що в матчі буде забито понад два голи, можна поставити з коефіцієнтом 2.04. На тотал менше 2.5 гола йде коефіцієнт 1.86.

Ще 8 вересня збірна України з футболу з поразки розпочала виступи в новому сезоні Ліги націй. "Синьо-жовті" програли команді Албанії з рахунком 1:2.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.09.2024 14:21