Фото: сайт УАФ

Сьогодні Україна зіграє з Чехією у Лізі націй: хто покаже матч збірної

У вівторок, 10 вересня, збірна України проведе гостьовий матч проти національної команди Чехії у другому турі Дивізіону B Ліги націй сезону 2024/25. Поєдинок транслюватиметься на декількох медіаплатформах.

Матч Ліги націй пройде у Празі на стадіоні "Епет Арена", старт поєдинку — 21:45.

У прямій трансляції зустріч національної команди можна буде переглянути на медіаплатформі MEGOGO та регіональних каналах "Суспільного".

Аналітики вважають саме наших суперників фаворитом майбутнього протистояння. Згідно з котируваннями букмекерів, коефіцієнт на перемогу Чехії становить 2.37, на нічию — 3.35, перемогу України — 3.20.

Також, на думку аналітиків, поєдинок Ліги націй не буде надто результативним. На те, що в матчі буде забито понад два голи, можна поставити з коефіцієнтом 2.04. На тотал менше 2.5 гола йде коефіцієнт 1.86.

Нагадаємо, 8 вересня збірна України з футболу з поразки розпочала виступи в новому сезоні Ліги націй. "Синьо-жовті" програли команді Албанії з рахунком 1:2.

Варто зазначити, що в заявці української команди на матч Ліги націй проти Албанії був відсутній вінгер "Челсі" Михайло Мудрик. У нього не значна травма, лікарі кажуть, що проти чехів він, імовірно, вже зможе зіграти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.09.2024 10:29