Фото: Twitter Олексія Резнікова

Резніков розповів, як рашисти "штовхнули" свого генерала у полон ЗСУ

Російські загарбники після втрати територій протягом щонайменше двох днів не інформують своє керівництво про це. Одного разу таке мовчання рашистів призвело до того, що російський генерал потрапив у полон Збройних сил.

Як розповів міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову, це сталося під час контрнаступу ЗСУ у Харківській області. Генерал вважав, що перебуває у глибокому тилу і приїхав на позиції українських військових.

"Росіяни не доповідають своєму начальству, коли в них йде втрата територій і таке інше. Вони до двох днів тримають доповідь на верх, щоб їм "не прилетіло", — сказав Резніков.

Чиновник зазначив, що російського військового ЗСУ перехопили у складі колони.

"Тому російський генерал, який відповідає за логістику, думаючи, що він перебуває в глибокому тилу за 60 км від лінії фронту, їхав з колоною, і тут наші хлопці "добрий вечір, ми з України" зустрічають нашу колону і беруть його в полон. Він був шокований, бо не думав, що українці вже будуть в їх розумінні в глибокому тилу", — зауважив міністр.

Нагадаємо, станом на ранок 6 травня втрати російських окупантів сягнули 193 770 особи. Крім цього, українські військові ліквідували 7238 танків, 2992 артилерійських систем та 306 засобів протиповітряної оборони ворога.

За даними ЗМІ, Україна приховує від своїх союзників деталі майбутнього весняного контрнаступу. У Збройних силах України хочуть запобігти витоку таємних даних. Інформацію у таємниці зберігають і всередині країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2023 12:03