Фото: nta.ua

Різав усіх, кого бачив: у Португалії 12-річний хлопець з ножем напав на однокласників

У португальському місті Азамбужа 12-річний учень однієї зі шкіл поранив ножем шістьох дітей. Інцидент стався в їдальні навчального закладу.

Про це пише CNN Portugal.

Відомо, що учень сьомого класу прийшов у шкільну їдальню з ножем і нападав на "усіх, кого побачив". Хлопця затримали в одному із класів. Малолітнього злочинця не помістили під варту, оскільки він ще неповнолітній. Згодом виявилося, що нападник є сином вчительки, яка викладає в іншій школі.

У результаті інциденту постраждали шестеро учнів у віці 12-14 років. У дітей поранення рук та живота. 12-річну дівчинку довелось госпіталізувати, але її життю нічого не загрожує. В інших постраждалих поранення рук і живота. 

Міністерство освіти, науки та інновацій Португалії зв'язалося з директором школи, "щоб дізнатися про ситуацію, і продовжує стежити за станом здоров'я постраждалих учнів, бажаючи їм повного одужання".

Навчання у школі 17 вересня призупинили, але планують відновити у середу, 18 вересня. З дітьми працюватимуть психологи.

Нагадаємо, раніше у Лондоні чоловік в'їхав на автомобілі в будинок, а потім напав на людей з ножем. Внаслідок інциденту було поранено людей, серед них — двоє поліцейських.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.09.2024 21:27