Фото: Telegram Владислава Назарова

Різко зросла загроза удару "Калібрами": окупанти вивели в море ракетоносій

Російські загарбники вивели на бойове чергування надводний ракетоносій "Калібрів". Рівень ракетної загрози дуже високий.

Про це повідомив полковник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

У Збройних силах України застерігають щодо можливих нових ракетних атак ворога з південного напрямку. Загроза йде з Чорного моря.

"Ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій, споряджений вісьмома "Калібрами". Загальна кількість ворожого угруповання в Чорному та Азовському морях — 12 і один корабель, відповідно", — написав Назаров у Telegram-каналі.

Нагадаємо, 10 червня ворог завдав удару по одному з оперативних аеродромів на Полтавщині балістичними та крилатими ракетами типу "Іскандер", а також ударними БпЛА іранського виробництва. Також атаковано Одеську та Харківську область крилатими ракетами наземного базування та ударними дронами відповідно. 

За останніми даними Білого дому, Російська Федерація отримала від Ірану сотні бойових безпілотників, які будуть використані для ударів по Україні.

Також 10 червня ворог атакував Одещину ударними дронами типу Shahed-136/131. Вибухи пролунали у Білгород-Дністровському районі

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.06.2023 08:40