Фото: "Вікіпедія"

Родина Тупака найняла адвоката, щоб розслідувати ймовірну причетність P. Diddy до вбивства репера

Родина репера Тупака Шакура, якого вбили у вересні 1996 року, найняла адвоката, щоб розслідувати ймовірний звʼязок між убивством репера і Шоном Diddy Комбзом.

Про це повідомляє Fox News.

За даними видання, сім'я репера співпрацюватиме із відомо адвокатом Алексом Спіро. Він працював на Ілона Маска та представляв у суді Алека Болдвіна, який під час зйомок фільму "Раст" актор випадково застрелив українську операторку Галину Гатчинс.

Чи вдалося щось з'ясувати адвокату щодо вбивства репера, поки не відомо.

Що відомо про вбивство репера Тупака

Тупак Шакур трагічно загинув під час стрілянини в Лас-Вегасі. На той момент йому було 25 років. Зокрема, Тупак їхав у машині разом зі співзасновником та колишнім генеральним директором звукозаписного лейбла Death Row Records Меріоном "Шугом" Найтом. У той час, як вони зупинилися на світлофорі, поруч з'явився білий Cadillac, з якого і вистрілив убивця.

Розслідування справи тривало 27 років. У вересні 2023 року поліція висунула звинувачення колишньому лідеру мережі наркоторгівлі Дуейну Девісу (Keffe D). За даними правоохоронців, саме він спланував вбивство репера через помсту, оскільки до того Шакур із товаришами побили його племінника в казино.

Нагадаємо, нещодавно світ сколихнув гучний секс-скандал у Голлівуді за участі P.Diddy та багатьох світових зірок. Інформація про "білі вечірки" та сексуальне насилля над дітьми дійшла і до українського шоу-бізнесу. Так, співачки Джамала, Злата Огнєвіч та MamaRika висловили свою думку щодо цієї теми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 08.10.2024 09:54