Біла вечірка P Diddy. Фото: Pinterest

Гучний секс-скандал у Голлівуді: українські зірки прокоментували "білі вечірки" P.Diddy

Нещодавно світ сколихну гучний секс-скандал у Голлівуді за участі P.Diddy та багатьох світових зірок. Інформація про "білі вечірки" та сексуальне насилля над дітьми дійшла і до українського шоу-бізнесу.

Так у коментарі Новини.LIVE співачки Джамала, Злата Огнєвіч та MamaRika висловили свою думку щодо цієї теми.

Зокрема, Джамала наголосила, що секс-скандал, який спалахнув у Голлівуді дуже її збентежив та розчарував.

"Я слухала музику P.Diddy і дуже багато. Тому я ще розбираюся. Це, знаєте, як з Майклом Джексоном було. Спочатку закидали, а потім виявилося, що може не так все було", — поділилася співачка.

Натомість Злата Огнєвіч вважає, що попри публічний осуд, P.Diddy все одно залишиться не покараним.

"Дуже рада, що його затримали. Напевно, було дуже важко знайти докази і, головне, законодавчу базу, яка б дозволила його заарештувати. Адже людина, у якої є статки, зв'язки і друзі серед влади, таку людину не просто зловити за хвіст. Не один P.Diddy так робить, але так сталося, що спіймали саме його. Таких дуже багато", — наголосила Злата.

Співачка MamaRika додала, що новина про розпусні вечірки P.Diddy її шокувала. Найбільше її засмутило те, що на так званих "білих вечірках" були й неповнолітні.

"Це повний... кабздєц. Жах. Я мама, я на стороні добра. В цьому не мають бути замішані діти. Все. Дорослі, ну хочете розважайтеся, але діти там не повинні бути. Для мене це страшна новина, я не можу це прожити вже кілька днів. Це жах. У мене цим кишить TikTok, і я просто намагаюся якось жити далі після цієї інформації. Коли у тебе є діти, ти зовсім інакше це сприймаєш", — зауважила вона.

Що відомо про секс-скандал у Голлівуді

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім’ям Puff Daddy, підозрюють у торгівлі людьми для сексуальної експлуатації, насильстві, домаганнях, зґвалтуванні та багато інших жахливих злочинах. До цього скандалу, згідно із даними джерел, можуть бути причетні інші відомі зірки, серед яких — Джастін Бібер, Леонардо Ді Капріо, Бейонсе, Jay-Z та багато інших.

Більшість злочинів відбувалася на так званих "білих вечірках", які Шон Комбз організовував з кінця 1990-х років. "Білі вечірки" складалися з двох окремих подій: офіційної частини, на якій була присутня преса, і неофіційного зібрання, що характеризувалися вживанням алкоголю, заборонених речовин та оргіями.

У ЗМІ з'явилася інформація, що неповнолітніх учасників вечірки накачували наркотиками й піддавали сексуальному насильству та фізичному знущанню, причому, за деякими даними, таке насильство могло тривати протягом кількох днів.

Наразі P.Diddy заарештовано. Після арешту Шона Комбса юристи закликали потенційних жертв заявити про себе. І за 10 днів вони отримали понад 3000 відповідей.

Нагадаємо, у віці 89 років померла британська акторка Меггі Сміт. Зірка відома за своєю роллю професорки Мінерви Макґонеґел у фільмах про "Гаррі Поттера". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 05.10.2024 22:59