Фото: сайт УЄФА

"Рома" обіграла "Динамо" у Лізі Європи завдяки голу Довбика (відео)

Щойно завершився матч у рамках третього раунду Ліги Європи, в якому італійська "Рома" зустрічалась з київським "Динамо". Римляни здобули мінімальну перемогу завдяки голу українського форварда Артема Довбика.

Тарас Михавко на "Стадіо Олімпіко" невиправдано смикнув футболіста римської команди за труси — у підсумку стовідсоткове пенальті, яке реалізував нападник збірної України.

"Рома" — "Динамо" 1:0
Гол: Довбик, 23 (пен)

"Рома": Свилар, Ермосо, Ндіка, Челік, Пізіллі (Пеллегріні 68), Бальданці (Дибала 68), Анхеліньйо, Ле Фе (Крістанте 53), Коне, Залевський, Довбик (Шомуродов 53).

"Динамо": Нещерет, Вівчаренко, Тимчик, Михавко, Попов, Біловар, Рубчинський (Бражко 63), Андрієвський (Шапаренко 63), Михайленко (Буяльський 81), Волошин (Кабаєв 63), Герреро (Ванат 68).

"Динамівці" програли всі три матчі у поточному розіграші та не набрали жодного очка. Окрім того, вони жодного разу не забили. До цього кияни програли "Лаціо" (0:3) та "Гоффенгайму" (0:2). Команда наразі на 35-му місці у турнірній таблиці. Нижче розташувався тільки "Карабах", який йде останнім.

Варто додати, що до сьогоднішнього матчу команди зустрічались між собою чотири рази. Дві перемоги здобула "Рома", а у двох інших матчах перемагала українська команда. Різниця м’ячів 6:6. Одна з перемог киян була технічною 3:0. На момент зупинки матчу рахунок був 1:0 на користь "Динамо". Остання гра цих клубів відбулася майже 17 років тому. Поєдинок пройшов 27 листопада 2007 року. Тоді італійці виграли в Києві з рахунком 4:1.

Своєю чергою букмекери вважали фаворитом поєдинку італійську команду. Так, коефіцієнт на перемогу "Роми" складав 1,54, тоді, як на перемогу киян був коефіцієнт 6,20.

Нагадаємо, Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч пройде у Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.10.2024 21:43