Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Російські "шахеди" влучили у АЗС у Харкові, палають 14 будинків (відео)

Ввечері у п'ятницю, 9 лютого, російські війська обстріляли Харків ударними безпілотниками типу "Шахед". Сталося влучання дронів у автозаправну станцію, яка спалахнула. 

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

За його словами, внаслідок влучання БпЛА розлилося палаюче пальне, горять 14 приватних житлових будинків.

"Площа пожежі 3 700 квадратних метрів. ДСНС продовжують боротьбу з вогнем та пошук можливих постраждалих людей. На місці також працюють усі відповідні комунальні служби", — наголосив він.

Терехов додав, що станом на зараз евакуйовано 50 харківʼян, серед яких двоє дітей.

Обстріл дронами 9-10 лютого

Російські війська ввечері 9 лютого запустили по території України кілька груп ударних безпілотників типу "Шахед". У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що дрони були запущені з північного та південного напрямів.

Пізніше повідомлялося, що вибухи було чути у Харкові та Одесі. Надалі стало відомо, що росіяни вдарили "шахедами" по Харкову та Великому Бурлуку.

Атака дронами продовжується й вночі 10 лютого. Зокрема, усі БпЛА перебувають в Ізмаїльському районі, напрямок руху хаотичний.

Нагадаємо, у ніч на 9 лютого російські загарбники також завдали ударів безпілотниками по цивільній інфраструктурі Зміївської громади Харківської області. Внаслідок ворожої атаки постраждав чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 01:28