Фото: Pixabay

Російських солдатів розстрілюють за відмову штурмувати Кліщіївку, — партизани

Російських військових розстрілюють за відмову йти на штурм Кліщіївки, що на Донеччині. Низку таких подій фіксували на південь від Бахмута.

Про це повідомляють агенти "АТЕШ" зі штабу 83 гвардійської окремої десантно-штурмової бригади. Зазначається, що у даному підрозділі практикується розстріл військовослужбовців за відмову штурмувати позиції українських військових. Зокрема, декілька таких випадіків зафіксували біля Кліщіївки.

"Вище командування бригади не тільки не припиняє таку практику, а й ставить командирів, що таке роблять приклад іншим офіцерам. Наприклад, командира Третього батальйону", — йдеться у повідомленні.

За даними партизанів, такі варварські практики створюють хвилювання серед особового складу бригади. 

"Солдати готові захищати своє життя від командирів зі зброєю у руках. Це вельми незвичайно як для російського підрозділу, адже десант, як-не-як, але еліта", — додали в "АТЕШ".

Нагадаємо, речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов заявив, що військові Збройних сил України продовжують успішно просуватися на Мелітопольському напрямку. Закріплюються на досягнутих рубежах.

За даними аналітиків ISW, продовж 31 серпня військові Збройних сил України продовжили контрнаступальні операції поблизу Бахмута Донецької області та на заході Запорізької області. На обидвох напрямках зафіксовані успіхи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.09.2023 19:36