РДК в Брянській області. Фото: t.me/russvolcorps

Російський добровольчий корпус провів рейд на Брянщині: ліквідовано ФСБшників

Бійці Російського добровольчого корпусу повідомили, що провели рейд на території Росії, в ході якого було ліквідовано співробітників Федеральної служби безпеки.

Відповідну заяву бійці зробили у Telegram-каналі.

"Вітаємо ФСБ РФ з черговим "видавлюванням"! "Успішне відбиття атаки українських ДРГ" не було б таким успішним, якби, як мінімум, двоє співробітників відомства не розлучилися з життям. Можливо, їм варто було працювати у відділі по боротьбі з репостами (в ФСБ такий точно є). До слова, ви знову переплутали: ваших хлопчиків/конторських мужиків розклали не "укроДРГ", а бійці Російського добровольчого корпусу", — йдеться в повідомленні.

Також вони виклали скріни з публікаціями про ліквідацію представників ФСБ.

ліквідація працівників ФСБ

 Фото: t.me/russvolcorps

Що цьому передувало

Ввечері 4 вересня губернатор російської Брянської області Олександр Богомаз заявив, що у прикордонному Сєвському районі Брянської області було нібито "припинено спробу проникнення на територію Російської Федерації української диверсійно-розвідувальної групи".

Російський чиновник виклав знімки, які демонструють, за його словами, "кинуті диверсантами озброєння та боєприпаси", що нібито були знайдені на місці бойового зіткнення.

зброя

Фото: t.me/avbogomaz

Нагадаємо, раніше російські добровольці знищили 53-річного полковника Росгвардії Андрія Стесєва на Бєлгородщині. Стесєв обіймав посаду командира 104 десантно-штурмового полку повітрянодесантних військ Росії. 

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 01:43