Фото ілюстративне зі соцмереж

Російський окупант, який воював в Україні, розстріляв компанію дітей під Волгоградом

У Росії 48-річний учасник російської агресії в Україну відкрив стрілянину під Волгоградом по дітях 9-13 років, які гуляли ввечері з музичною колонкою. Ім'я стрільця не називають.

Про це повідомило видання DW із посиланням на місцевих журналістів. Це сталося на хуторі Угольський Серафимовицького району Волгоградської області ще 12 червня.

"Одна дитина отримала наскрізне вогнепальне поранення ноги та зараз перебуває у лікарні", — зазначили в повідомленні

За словами дітей, спочатку йшли переривчасті постріли, а потім розпочалася стрілянина з карабіна, яка відбувалася чергою. Поліція приїхала за годину, вони спочатку не заходили до будинку, боялися, що він розпочне стріляти, розповіли журналістам місцеві мешканці.

Стрілець затриманий, матеріали щодо нього передали до військової прокуратури. Повідомляється, що він повернувся до регіону через відпустку у зв’язку з пораненням.

"У момент початку стрілянини поряд із чоловіком перебував його брат, теж учасник військової агресії Росії проти України", — підсумували медійники.

Нагадаємо, в липні генеральний прокурор Андрій Костін повідомляв, що російські загарбники поблизу Роботиного в Запорізькій області розстріляли двох беззбройних українських військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.07.2024 20:37