Фото: Цензор.нет

Російський волонтер замовив для армії РФ замість дронів секс-іграшки: як це сталося

Російський волонтер і блогер Михайло Лучин замість дронів замовив для російської армії секс-іграшки на понад 25 тисяч доларів. Активісти команди "Кібер Спротив" зламали акаунт Z-волонтера на AliExpress.

Про це повідомили у спільноті InformNapalm.

Прихильник окупантів Михайло Лучин зібрав кошти на купівлю дронів, але українські хакери зламали його акаунт і придбали фалоімітатори та страпони на цю ж суму.

"Наш експонат підв'язав "волонтерську" картку до акаунту на AliExpress, а доступ до облікового запису віддав нам. Тепер Міша збирає унікальну колекцію піс*н*в за 25 000$, які мали піти на закупку БпЛА. Замість дронів Міша тепер відправить окупантам фури фалоімітаторів, страпонів й інші корисні кожному росіянину речі, які ми замовили та оплатили з його картки на AliExpress. Привітати Мішу з новим званням можна за телефоном +79993055530", — стверджують в InformNapalm.

Російський волонтер замовив фалоімітатори для армії РФ

Фото: InformNapalm

Скасувати замовлення окупант вже не зможе, бо товари були замовлені ще 24-25 березня і деякі вже навіть доставлені.

Як переконують хакери, кошти російського волонтера не можна було переадресувати на ЗСУ, бо картка прив'язана до певної адреси, тобто всі товари із замовлення будуть доправлятись виключно на адресу Лучина.

Нагадаємо, українка у російському відеочаті випадково знайшла хлопчика, якого загарбники депортували до Росії. Відео розмови швидко поширилося соцмережами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 03.04.2023 18:59