Фото: Офіс президента

Росія атакувала Одесу, коли там був прем'єр Греції, — ЗМІ

Вранці у середу, 6 березня, Росія атакувала Одесу. У цей час у місті перебував прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс.

Про це пише Protothema.

Грецьке видання стверджує, що російська армія атакувала Одесу об 11:43. За 150 метрів від місця удару перебував кортеж президента України Володимира Зеленського та грецька делегація на чолі з Кіріакосом Міцотакісом. Зазначаються, що ніхто не постраждав.

"Немає жодних проблем із безпекою прем'єр-міністра та грецької делегації. У нас все добре", — повідомили джерела в уряді.

Що відомо про зустріч Зеленського і Міцотакіса

Як пише видання, зустріч Кіріакоса Міцотакіса та Володимира Зеленського відбувалася у звичайному режимі та тривала загалом півгодини, більше, ніж планувалося.

Прем'єр Греції заявив, що його країна продовжуватиме допомагати Києву в межах своїх можливостей. Водночас він наголосив, що Греція підтримує європейські та євроатлантичні перспективи України.

Водночас український лідер та прем'єр Греції відвідали будівельний комплекс, у який минулої суботи влучив російський безпілотник. Тоді трагічно загинуло 12 осіб.

Нагадаємо, вночі 6 березня російські загарбники вкотре підступно спрямували ударні безпілотники типу "Шахед" по населених пунктах, промисловим об'єктам прибережної зони Одеської області. Внаслідок атаки агресора під Одесою пошкоджено рекреаційний об'єкт, газогін та житлові будинки у приватному секторі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2024 16:30