Фото: Генштаб ЗСУ

Росія готова воювати весь 2024 рік: у розвідці вказали на ключові фактори

Російське військово-політичне керівництво хоче продовжувати війну проти України весь 2024 рік. Щоб втілити свої плани у життя окупанти активно перебудовують економіку.

Таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк, пише "РБК-Україна".

Черняк наголосив, що значна частина російських еліт не хоче війни, але це не означає, що країна-окупант її припинить. Кремль вже визначився зі своїми цілями та готовий продовжувати бойові дії весь 2024 рік.

"Росіяни активно перебудовують економіку, ставлять її на військові рейки, переводять усю країну на воєнний стан, докладають максимум зусиль, щоб досягти якогось результату. Все це разом із кремлівською агресивною риторикою свідчить про те, що росіяни не готові зупиняти війну", — сказав Черняк.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін на прес-конференції 14 грудня заявив, що війна проти України закінчиться тільки тоді, коли армія країни-агресорки досягне всіх своїх цілей. Зокрема, Путін і досі марить провести "денацифікацію" на території нашої держави та вигадує, що Одеса — російське місто.

Водночас начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов вважає, що Російська Федерація не будує планів щодо ведення війни у 2025 році. У країни-агресорки є проблеми з ресурсами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.12.2023 20:23