Фото: Офіс президента

Росія хоче великого реваншу: Зеленський про повторний наступ рашистів

Президент Володимир Зеленський прокоментував ймовірність нового наступу Росії на Україну і заявив, що держава-терористка хоче великого реваншу і вже до нього готується.

Про це Зеленський заявив під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен в Одесі. 

"Росія дуже хоче якогось великого реваншу. Я думаю, вона його почала. Я думаю, їм не вдасться забезпечити своє суспільство впевненим позитивним результатом в наступі", — заявив Зеленський.

Зеленський додав, що Україна детально вивчає інформацію розвідки та ділиться нею з партнерами. Він також повідомив, що особисто спілкується щодо цього з лідерами інших держав, відколи від розвідок почала надходити інформація про ризики повторного наступу РФ. Водночас президент запевнений, що РФ не вдасться захопити Україну, яка поступово готує свій контрнаступ.

Нагадаємо, російські загарбники продовжують нарощувати свої сили з метою підготовки до нового наступу на Україну. Вони можуть атакувати Україну з трьох напрямків.

За словами президента Зеленського, наступ РФ може початися в будь-якому місці, оскільки російського диктатора Володимира Путіна не влаштовують поточні результати РФ на фронті.

Війна, 30.01.2023 20:33