Фото: соцмережі

Росія хоче запровадити московський час на окупованих територіях

Країна-агресорка планує запровадити на окупованих територіях України московський час. До уряду вже внесли відповідний проект закону.

Про це повідомляє Міністерство промисловості і торгівлі Росії.

У повідомленні зазначається, що найближчим часом РФ переведе тимчасово окуповані території Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України на московський час.

До уряду країни-агресорки вже внесли відповідний проект закону.

Варто зауважити, що в анексованому Криму Росія ввела московський час ще у 2014 році. Аналогічне рішення тоді ухвалили й бойовики формувань "ДНР" та "ЛНР".

Додамо, московський час (UTС+3) дещо відрізняється від київського. Упродовж року він є незмінним. Натомість в Україні влітку маємо так само UTС+3, а от взимку — UTС+2. Тобто, у зимовий період різниця становить 1 годину.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму росіяни готуються до чергової хвилі мобілізації. Її можуть провести вже наприкінці лютого.

До того ж російські окупанти, ймовірно, готуються до наступу у Луганській області. Про це свідчить розташування сил на лінії фронту та проведення окупантами руйнівними атаками на інших ділянках фронту для того, аби відвернути увагу ЗСУ від Луганщини. 

Війна, 27.01.2023 18:07