Фото: Офіс президента України

Росія може здійснити реванш цього тижня, — Зеленський

Російська Федерація може здійснити реванш цього тижня. Хоча країні-агресорці бракує потужності у порівнянні з минулим роком.

Відповідну заяву зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Die Welt.

Глава держави заявив, що росіяни навіть рік тому не мали достатніх ресурсів для повномасштабного наступу. Крім того, армія РФ демотивована.

"Цього тижня насправді може бути реванш Росії, мовляв, слід очікувати наступу. Відповідно виникає нервозність. Деякі регіони України так живуть з 2014 року. Але росіяни вже не такі потужні, як рік тому — навіть тоді у них не було ресурсів, щоб окупувати нашу країну. Сьогодні вони ослаблені, а ми стали сильнішими. Крім того, вони не мають такої мотивації, як наші солдати. Ми воюємо у своїй країні, ми захищаємо свої домівки та родини. Коли ми втрачаємо, ми дійсно втрачаємо все: наші домівки, членів нашої родини. Ми тут живемо", — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що Російська Федерація повинна отримати жорстку відповідь на свою агресію в Україні. У країни-агресора залишились загарбницькі плани щодо інших суверенних держав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.02.2023 19:45