Фото: росЗМІ

Росія на Покровському напрямку застосовує для атак тактику малих груп: як вона працює

На Покровському напрямку війська країни-агресорки під час штурмів позицій Збройних сил України використовують тактику малих груп.

Про це повідомляє Bild.

У виданні розповіли, що окупанти для штурмів збираються по 50-100 осіб і атакують українських воїнів. Саме за такою тактикою малих груп рашисти намагаються закріпитись на околиці міста Селидове.

Проте всі намагання ворога є безрезультатними, адже противник не може дійти до свого останнього району накопичення та зібрати там необхідні для наступу сили. Відтак, останніми днями рашисти намагаються атакувати флангами й обійти Селидове з двох сторін.

"Хто зайшов на нашу землю, хто зайшов у наші райони відповідальності, вже живим не йде. Малими групами вони нас зараз взяти також не можуть. Техніку намагалися використати — дійшло до того, що ми затрофеїли у них танк T-72Б3, чим їх дуже розлютили. Тепер вони намагаються взяти нас флангами. Будемо відвертими, трохи у них це виходить, але не настільки, щоб ми почали дуже нервувати", — розповіло джерело Bild.

Крім того, за даними співрозмовника видання, ЗСУ поблизу Селидового щодня виявляють та ведуть вогонь по 100-200 російських загарбниках. Отож до останнього укріпрайону перед Селидовим доходять 5-10%.

Нагадаємо, у британській розвідці повідомили, що війська країни-агресорки і далі зосереджують свої зусилля на просуванню у бік Покровська. Ворог вже впритул наближається до міста. Ворог, ймовірно, зайняв міста Гродівка на схід від Покровська та Українське на південь від міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.09.2024 20:20