Фото: росЗМІ

Росія повернула собі майже чверть втраченої території на Курщині, — Newsweek

Війська країни-агресорки змогли відбити чверть втрачених територій у ході операції Збройних сил України у Курській області Росії.

Про це повідомляє Newsweek.

За даними видання, від початку жовтня російські загарбники повернули під контроль близько 120 кілометрів територій у Курській області. Зокрема, з них 65 кілометрів були захоплені за останні вихідні. 

Як зауважили журналісти, на сьогодні під контролем ЗСУ наразі залишається близько 660 кілометрів території Курщини, а ще 360 кілометрів входять до сірої зони.

Найбільших успіхів окупанти досягли у Коренівському районі, де захопили близько десяти населених пунктів. Зокрема, пыд контролем росіян опинилися села Любимовка та Толстий Луг. До того ж агресор, ймовірно, завоював Черкаську Конопельку на південний схід від окупованого Україною адміністративного центру району Суджа.

Російська армія відвоювала чверть втрачених територій у Курській області

Мапа: ISW

Нагадаємо, російські окупанти у Курській області зазнали втрат через неорганізоване встановлення на дорогах загального користування "зубів дракона". Автівки росіян врізаються в загородження на великій швидкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.10.2024 18:25