Росія продовжить обстрілювати ракетами Україну: у розвідці назвали нові цілі окупантів

Російська армія намагається стримати наступ Збройних сил України. Для цього окупанти продовжуватимуть обстрілювати ракетами Україну. 

Про це розповів заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю "РБК-Україна"

Він зазначив, що Росія хоче знищити логістику українських військ, бити по районах зосередження, завдавати ударів по військових об'єктах. РФ використовує авіацію по всій лінії фронту, окупанти випускають в день 20-25 авіаційних бомб. 

"І це ми реально бачимо: починаючи з травня, крім того, що здійснюються удари по Києву, по інших містах, безпосередньо наносяться удари по наших аеродромах, по нафтопереробних підприємствах, по підприємствах, де зберігаються пально-мастильні матеріали, інші засоби, які використовуються нашими Збройними силами, Силами оборони. Мета — насамперед не допустити наших активних дій на лінії фронту", — сказав Скібіцький.

У розвідці припускають, що удари по Україні будуть продовжуватися, попри те, що Росія намагається економити ракети. РФ почала використовувати менше ракет за один удар, але все ж продовжує тримати українців в напрузі, щодня обстрілюючи тилові регіони.

"Тому що та кампанія, яка проводилася восени, взимку, коли вони використовували за один удар 80-100 ракет, виснажила арсенали й запаси Російської Федерації. І на сьогодні ми фіксуємо, що те, що виробляється, відразу йде у війська для подальшого застосування", — додав представник ГУР.

Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки прокоментували заяви, що росіяни нібито готують провокацію на Запорізькій АЕС. Це може бути спланована акція, або ж випадковий інцидент, який призведе до аварії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2023 10:13