Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Росія вдарила по об'єктах "Укрзалізниці": у Дніпрі зупиняв роботу вокзал

Ранковий ракетний удар росіян 19 квітня прийшовся по цивільних інфраструктурних об'єктах "Укрзалізниці" у Дніпрі та області. У Дніпрі внаслідок атаки не працював залізничний вокзал.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці". Серед поранених є працівники залізниці, їм надається медична допомога.

"На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється. Робота вокзалу станції Дніпро призупинена. Поїзди далекого сполучення та приміські наразі не курсують до станції Дніпро: тимчасово кінцевими зупинками є Нижньодніпровськ та Горяїнове", — повідомили у компанії.

Оновлено. О 09:36 в "Укрзалізниці" повідомили, що вокзал Дніпра вже відновив роботу: пасажири поїзда №40 Запоріжжя — Солотвино, який зараз очікує дозволу на подачу на вокзал, зможуть сісти в поїзд по станції Дніпро.

Суттєво затримуються наступні поїзди: 

  • №38 Київ — Запоріжжя;
  • №733 Дніпро — Київ;
  • №5/215 Чернівці — Запоріжжя (затримка до півгодини).

"Пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники знайдуть місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби: посадка можлива по квитках на попередній рейс", — вказують у компанії.

Нагадаємо, що у Дніпрі внаслідок ракетного обстрілу 15 людей постраждали, двоє — загинули. У місті пошкоджено багатоповерхівку та пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. У Синельниківському районі загинули шестеро людей, серед яких діти шести та восьми років. У Кривому Розі — троє постраждалих. У Павлограді пошкоджене одне з підприємств.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.04.2024 09:11