Фото: slovoidilo.ua

Росія вербує шпигунів у Великій Британії: ЗМІ розкрили плани Путіна

Російські спецслужби активізували вербування шпигунів у Великій Британії. Російський диктатор Володимир Путін таким чином намагається посіяти хаос в Об'єднаному Королівстві.

Про це повідомляє The Sun.

Джерело запевняє, що в їхньому розпорядженні є електронні листи від джерел, близьких до Кремля. В них йдеться, що завербовані люди готові до диверсій за великі суми грошей.

"Мета — активізувати агентурну роботу з таємними джерелами у всіх сферах суспільства Британії, здебільшого серед державних службовців та політиків усіх рангів, зокрема тих, що засідають у парламенті", — йдеться у листі.

Згідно з даними The Sun, потенційних агентів можна виявити, посиливши спостереження за дипломатичним персоналом посольства РФ.

Екс-глава Мі-6 сер Річард Дірлав заявив, що ціллю шпигунів може бути й тема підтримки України.

"Вони будуть значною мірою зосереджені на Великій Британії… щоб отримати уявлення про те, що відбувається в основі уряду, про наше ставлення до війни в Україні, про наші стосунки з українцями", — вважає Дірлав.

Раніше повідомлялось, що виробництво британського озброєння може розпочатись в Україні. Високопосадовці обох держав ведуть активні переговори з цього питання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.02.2023 09:13