Фото: ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Росія вночі атакувала Україну десятками ударних дронів: як відпрацювала ППО

У ніч на 25 жовтня російська армія атакувала Україну 63 ударними безпілотниками типу Shahed та безпілотниками невстановленого типу. Силам оборони вдалось знищити 36 ворожих дронів.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. За даними військових, росіяни запускали "шахеди" із напрямків Орел, Курськ, Приморсько-Ахтарськ — РФ.

У прес-службі Повітряних сил зазначили, що атаку з неба відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

"Станом на 10:00 підтверджено збиття 36 ворожих БпЛА в Одеській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Львівській, Рівненській та Полтавській областях. Більшість ворожих БпЛА збито на Одещині та Київщині", — йдеться у повідомленні військових.

У ніч на 25 жовтня російська армія атакувала Україну 63 ударними БпЛА типу Shahed та безпілотниками невстановленого типу

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Крім того, як зазначають Повітряні сили, 16 російських безпілотників локаційно втрачено. Інформація уточнюється та оновлюється.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 25 жовтня ворог атакував столицю України ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Також зранку п'ятниці, 25 жовтня, російські загарбники здійснили атаку ударними безпілотниками типу "Шахед" на Одеську область. В регіоні працювала протиповітряна оборона.

Нагадаємо, 24 жовтня російські війська завдали удару по поштовому відділенню в Олексієво-Дружківці на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки двоє чоловіків загинуло, ще одного травмовано.

Ще у четвер ввечері російська армія атакувала Харків керованими авіабомбами. У місті прогриміла серія вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2024 10:28