Фото ілюстративне. Джерело: ОК "Південь"

Росія вночі випустила по Києву понад 10 дронів: скільки вдалося збити і які наслідки

У ніч на 2 серпня Сили протиповітряної оборони України знищили всі "шахеди", які Росія випустила по Києву. Країна-агресорка атакувала столицю ударними БпЛА після другої ночі.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

Він зазначив, що групи безпілотників заходили у повітряний простір столиці України одночасно із кількох напрямків. Проте силами і засобами ППО усі повітряні цілі, а це понад 10 дронів типу Shahed, були виявлені та знищені. У столиці було чутно звуки вибухів у різних районах.

Падіння уламків БПЛА у Києві

Під час збиття ворожих цілей було зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Голосіївському та Святошинському районах Києва. Зокрема, у Солом’янському районі було пошкодження нежитлового приміщення, а у Святошинському — горіло дерево.

Водночас у Голосіївському районі Києва частини дрона впали на дитячий майданчик. В іншому місці району відбулося загоряння нежитлового приміщення.

Нагадаємо, що цієї ночі ворог також атакував Одеську область. Зокрема, після ворожих ударів на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виниклі пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби. Дані про постраждалих не надходили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 02.08.2023 07:10