"Бавовна" у Севастополі. Фото зі соцмереж

Росіянам неспокійно в Криму: у Повітряних силах відреагували на свіжі вибухи в Севастополі

Рашистам дуже неспокійно у Криму, який вони захопили. Про це свідчать вибухи у Севастополі й 22 вересня, й попередніми днями.

Про це заявив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону "Єдині новини". Він відреагував на вибухи у Севастополі та ймовірний "приліт" по штабу Чорноморського флоту РФ.

"Я не можу, на жаль, коментувати ці речі. Я думаю, ті, хто може, прокоментують пізніше, тому що і напередодні, і під час, і навіть після операцій, які успішно проводять Сили оборони, потрібна певна тиша. Агентура ворожа не спить", — пояснив він.

Речник Повітряних сил наголосив, що у Криму вже доволі неспокійно для окупантів, особливо впродовж останнього тижня.

"Усі сили оборони, усі служби, які працюють спільно, роблять усе для того, щоб окупантам було неспокійно в Криму. Таким чином Сили оборони роблять фразу "Не хочется уезжать из Крыма" знаковою для всіх", — додав Ігнат.

У п’ятницю, 22 вересня, в тимчасово окупованому Севастополі вдруге за добу пролунали потужні вибухи. Місцеві мешканці бачили ракети, які пролітали над містом. "Російський губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв визнав влучання українських сил по штабу Чорноморського флоту РФ. За його словами, біля театру Луначарського впав уламок.

Нагадаємо, що в середу, 20 вересня, Сили оборони України атакували командний пункт армії Росії поблизу окупованого Севастополя в Криму. Військову базу розбили ракетами. Це була спільна спецоперація Служби безпеки України, Повітряних сил та Військово-морських сил ЗСУ.

Удару завдали після того, як СБУ верифікувала дані, що у військовій частині насправді перебувають командири російського флоту. Знищили не лише живу силу противника, а й дорогі військові системи, які перебували на цій базі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2023 14:32