Фото ілюстративне. Джерело: ukraina.pl

Росіяни атакували Одесу дронами: постраждала багатоповерхівка, є загиблі, — ЗМІ

У ніч на 10 червня російські загарбники випустили по Одесі дрони. Внаслідок падіння уламків ворожої цілі постраждав багатоквартирний будинок.

Атаку дронами по місту підтвердили в Оперативному командуванні "Південь". Там поінформували, що РФ обстріляла Одесу дронами-камікадзе Shahed-136/131.

"Внаслідок повітряного бою можливе падіння уламків, займання будівель та інших об'єктів. Будьте в укриттях, не знімайте і не викладайте роботу ППО!" — попереджали військові.

За даними "Суспільного", в одному з районів Одеси вибило вікна. ЗМІ повідомляють про пожежу, внаслідок чого є загиблі й постраждалі. Місцева влада поки що не надала офіційну інформацію.

Раніше спікер Одеської ОВА Сергій Братчук закликав по можливості не наближатися до вікон під час повітряної тривоги, оскільки у разі роботи сил ППО уламки збитих повітряних цілей можуть становити небезпеку.

Нагадаємо, вночі 9 червня ворог атакував Україну шістьма крилатими ракетами. Також з південного напрямку окупанти запустили до 16 ударних БпЛА.

За останніми даними Білого дому, Російська Федерація отримала від Ірану сотні бойових безпілотників, які будуть використані для ударів по Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.06.2023 01:49