Фото: Донецька обласна прокуратура

Росіяни авіабомбою вбили на Донеччині цілу родину

У середу, 28 серпня, у Покровському районі Донецької області в селі Ізмайлівка внаслідок російського удару загинули чотири людини. Серед загиблих 17-річний підліток.

Як повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури, попередньо, окупанти завдали удару з використанням керованої авіаційної бомби.

"Засіб ураження поцілив по приватному сектору, влучивши у будинок. Під завалами домоволодіння загинула ціла родина — 45 та 53-річні батьки, а також їх син 17 і донька 24 років. Їх тіла з-під завалів оселі деблокували рятувальники", — йдеться у повідомленні.

Наразі прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил країни-агресора. Так, за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, раніше очільник Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін повідомляв, що 19 серпня внаслідок обстрілів російської армії у Донецькій області загинули п'ять мирних жителів. Також було зафіксовано масове руйнування будинків у декількох територіальних громадах регіону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2024 11:38