Фото: "Крим.Реалії"

Росіяни будують укріплення поблизу Керченського мосту, — ЗМІ

Війська країни-агресорки будують укріплення поблизу незаконно збудованого Керченського мосту у тимчасово окупованому Криму. У такий спосіб рашисти намагаються захиститися від атак українських дронів.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Зазначається, що в акваторії Керченської протоки видно плавучий кран та значно збільшилася кількість барж, якими окупанти намагаються захистити Керченський міст від українських морських дронів.

Як зауважили журналісти, напередодні аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Афрік, посилаючись на супутникові знімки, заявив, що влада країни-агресорки продовжує збільшувати кількість барж біля Керченського мосту для його захисту.

А наприкінці червня повідомлялося, що російські загарбники встановили другу лінію бонових загороджень біля Керченського мосту з 21 баржі. Крім того, у районі заснування Керченського мосту окупанти монтують пірси.

Нагадаємо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни заявляли, що Керченський міст, який з'єднує окупований Крим та Росію, є важливим для окупантів. У випадку, якщо Збройні сили України зруйнують цей об'єкт, здатність росіян підтримувати окупацію півострова знизиться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2024 16:41