Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни масовано атакують ракетами: у яких містах лунають вибухи

У ніч на п'ятницю, 29 грудня, російські загарбники, крім атаки "шахедів", влаштували масований ракетний обстріл. Місцеві мешканці повідомляють про серію вибухів у Харкові та Черкасах.

Так, о 03:30 Повітряні сили зафіксували виліт дев'яти бортів Ту-95МС з аеродрому "Оленья" (Мурманська область). Близько п'ятої ранку у Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях оголосили ракетну небезпеку. Після п'ятої години повідомлялося про рух ракет у напрямку Полтавської області, зокрема у бік Миргорода, а також у сторону Харкова та Черкас.

Мер Харкова Ігор Терехов о 05:10 поінформував про серію вибухів у місті. "Харків під масованим ракетним обстрілом. У місті пролунали щонайменше шість вибухів", — написав він у Telegram.

"Суспільне" інформує також про вибухи у Черкасах.

мапа тривог

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, що цієї ночі рашисти також масовано атакували Україну ударними дронами-камікадзе. В Одесі уламки БпЛА влучили у багатоповерхівку, там спалахнула пожежа. У Львові та області під час обстрілу працювала протиповітряна оборона. Загрозу оголошували майже для всіх областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 05:20