Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

В Одесі уламки "шахеда" пошкодили багатоповерхівку, там спалахнула пожежа

В Одесі пізно ввечері у четвер, 28 грудня, під час повітряної тривоги уламки російського ударного дрона типу Shahed влучили у житловий будинок. Там спалахнула пожежа.

Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер. За його словами, дані про постраждалих уточнюються.

"Фахівці працюють. Дані про постраждалих уточнюються", — зазначив він.

Кіпер наголосив, що атака ворожих дронів ще триває, а тому закликав одеситів та жителі області перебувати в укриттях.

Мапа укриттів Одеси

Під час повітряної тривоги у місті мешканцям важливо перебувати у безпеці. Одним із найбезпечніших місць є укриття цивільного захисту. 

Інші обстріли України 28 грудня

Зазначимо, що у четвер у Миргороді Полтавської області лунали вибухи. Це сталося під час повітряної тривоги в області. Про наслідки офіційно не повідомлялося.

Також російські терористи о першій половині дня з артилерії вгатили по Запорізькій області. Удар прийшовся по береговій лінії річки Дніпро в селі Біленьке Запорізького району: внаслідок удару є загиблі та поранені.

Додамо, вночі 28 грудня війська країни-агресорки випустили по України іранські ударні безпілотники типу "Шахед". Протиповітряна оборона майже стовідсотково відпрацювала по ворожих цілях: знищили сім ворожих дронів в межах трьох областей.

Нагадаємо, 28 грудня війська держави-терористки вивели у Чорне море на бойове чергування три ракетоносії. Сумарний залп "Калібрів" може сягати 16 ракет. Військові закликали українців не ігнорувати сигнали повітряних тривог, адже існує загроза обстрілу з моря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 00:05