Фото: Донецька обласна прокуратура

Росіяни обстріляли Вугледар з авіації: загинуло подружжя (фото)

Російські загарбники 2 вересня обстріляли з авіації місто Вугледар Донецької області. Внаслідок обстрілу загинуло подружжя.

Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора.

"В епіцентрі влучань опинилась житлова забудова. В результаті вибуху в одній з багатоповерхівок загинули 43-річний чоловік та його 42-річна дружина", — йдеться у повідомленні.

Водночас 19-річна донька загиблих  та ще одна місцева жителька 53 років отримали поранення. Їх з мінно-вибуховими травмами, контузіями та забоями тіла доставили до медичного закладу.

Зазначається, що вибухами зруйнована частина під’їзду житлового будинку, пошкоджені перекриття, понівечені вікна й балкони.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)", — повідомили в Офісі генпрокурора.

Нагадаємо, 2 вересня російські окупанти вдарили авіацією по Бериславському району Херсонської області. Одна людина загинула.

Також 2 вересня, російські військові атакували місто Краматорськ Донецької області. На дорогах лишилися нерозірвані снаряди. Також за даними місцевих пабліків, під вогнем окупантів опинилося і кладовище. Внаслідок прильоту там порозривало могили, також знищено пам'ятники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2023 21:52