Фото: Вікіпедія

Росіяни перекрили рух Кримським мостом: що відомо

У понеділок, 31 липня, російські окупанти перекрили рух Кримським мостом. Також оголошено евакуацію на залізничному вокзалі "Керч Південна".

Про це повідомили місцеві Telegram-канали.

Зазначається, що росіяни перекрили Кримський міст після сигналу повітряної тривоги. Чому вирішили зупинити рух на мосту — невідомо.

"Рух автотранспорту по Кримському мосту тимчасово перекрито. Тих, хто знаходиться на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і слідувати вказівкам співробітників транспортної безпеки", — повідомив ворожий Telegram-канал "Інформаційного центру автомобільних доріг про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту і підготовці до огляду".

Також місцеві пабліки повідомляють про оголошення евакуації на вокзалі "Керч Південна". Попередньо, хтось повідомив про загрозу мінування. Окупанти проводять перевірку будівлі.

Нагадаємо, 31 липня у тимчасово окупованому Сімферополі в Криму пролунала серія вибухів. Зокрема, місцеві жителі повідомили, що біля сьомої лікарні було чутно вибух.

Додамо, Головне управління розвідки України повідомило, що ввечері 28 липня у Козачій бухті окупованого Криму вибухнув склад боєприпасів окупантів. Детонація сталася близько 22:00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 22:55