Фото: МВС

Росіяни вбили у Костянтинівці на Донеччині двох дітей

У Костянтинівці на Донеччині станом на ранок 10 серпня ідентифікували тіла двох загиблих дітей після російського обстрілу 9 серпня.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

"Станом на ранок 10 серпня 2024 року у місті Костянтинівка ідентифіковані тіла двох загиблих дітей — це дівчатка дев'яти та 11 років", — йдеться у повідомленні.

Водночас тривають експертизи щодо встановлення осіб ще шести людей, у тому числі, ймовірно, однієї дитини.

Обстріл Костянтинівки 9 серпня

За інформацією слідства, 9 серпня 2024 року, об 11:05, ворог наніс авіаудар по місту Костянтинівка, попередньо, ракетою "Х-38". Влучання відбулось по місцевому торговельному центру, де знаходились продовольчі та господарські магазини, а також поштове відділення.

За останніми даними, кількість загиблих внаслідок обстрілу збройними силами РФ Костянтинівки становить 14 осіб, поранено — 43 людини. 

Також ворог у другій частині дня здійснив повторний обстріл Костянтинівки. Рашисти били зі "Смерчів". Під прицілом був приватний сектор. Внаслідок атаки постраждали двоє мирних мешканців. Також у місті пошкоджено шість приватних будинків та газопровід.

Нагадаємо, вночі 9 серпня російські окупанти завдали удару по Харківській області. Постраждали троє місцевих мешканців.

Також у ніч на 7 серпня російська армія атакувала "шахедами" Київську область. Внаслідок ворожої атаки зафіксовано пошкодження цивільного майна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2024 10:35