Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили по п'ятиповерхівці у Харкові: є жертви й багато поранених

Російські окупанти у ніч на п'ятницю, 31 травня, вдарили ракетами С-300 та С-400 по Новобаварському районі Харкова. Сталося влучання у п'ятиповерхівку. Станом на зараз відомо про трьох загиблих.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Ворог обстріляв територію довкола п'ятиповерхівки двічі. Спершу влучання відбулося після опівночі — тоді почалася пожежа, повідомлялося, що під завалами можуть бути люди. Пізніше, коли на місці події працювали медики, рятувальники та правоохоронці, росіяни вдарили удруге. Інші ракети влучили поряд з п'ятиповерховим будинком, наголошують у прокуратурі. Пошкоджено понад 20 багатоповерхових житлових будинків. Зруйновано приватне підприємство.

"Станом на зараз відомо про трьох загиблих та 16 постраждалих. Серед поранених — медик екстреної медичної допомоги, пошкоджене авто "швидкої". Ворог знову застосував тактику подвійного удару, в той час, як на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці. За попередніми даними, окупанти вдарили ракетами С-300 у Новобаварському районі Харкова. Усі влучання — виключно цивільна інфраструктура", — зазначив Синєгубов.

Серед поранених — хлопчик та дівчинка 12 років, повідомив мер Ігор Терехов.

Нагадаємо, 29 травня рятувальники завершили пошукові роботи в будівельному гіпермаркеті "Епіцентр" в Харкові, по якому 25 травня вдарили рашисти. Загальна кількість жертв — 19 осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2024 02:31