Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Росіяни вдарили ракетою по Дніпру: двоє загиблих і десятеро постраждалих, серед них — дитина (фото)

Ввечері у п'ятницю, 25 жовтня, російські окупанти завдали ракетного удару по житловій забудові у Дніпрі. Там сталася пожежа. Відомо про двох загиблих та багатьох постраждалих.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

Внаслідок ворожого удару загинули двоє жінок. Постраждала восьмирічна дівчинка. Її у стані середньої тяжкості доставили до лікарні. Також відомо, що поранено 17-річного підлітка. Загалом на зараз — вже десятеро поранених. Четверо госпіталізовані.

"Частково зруйнована двоповерхова житлова будівля. Під завалами може бути людина. Пошкоджені також чотири багатоквартирні будинки й один з медзакладів", — написав посадовець у своєму Telegram-каналі.

Зазначимо, що ввечері у п'ятницю під ворожим прицілом також була столиця. Там рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі, внаслідок чого почалася пожежа. Від удару загинула дитина 2009 року народження та постраждали дорослі. 

Нагадаємо, що також 25 жовтня окупанти вдарили по Сумській області. Відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 00:31