Фото: Instagram Волочкової

Росіяни вимагають кинути за ґрати балерину Волочкову за шпагат на тлі винищувача (фото)

Російська балерина Анастасія Волочкова виконала шпагат на пам'ятнику радянському винищувачу. Це викликало хвилю невдоволення у тамтешніх патріотів, які вимагають кинути її за ґрати.

Відповідна світлина з'явилась в Instagram Волочкової.

У Росії не зрозуміли наміри скандальної балерини та написали, що це вже перебір — робити свої славнозвісні шпагати на пам'ятнику військовій техніці. Росіяни Волочкову звинуватили у "дискредитації" російської армії та вже встигли поскаржитися: написали заяву до поліції, згідно з якою їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Варто відзначити, що сама Волочкова не коментувала скандал довкола неї. Її вистачило лише на видалення коментарів.

Фото: instagram.com/volochkova_art

Цікаво, що Анастасія Волочкова у 2014 році підтримала анексію Криму та назвала його російським. Балерина неодноразово незаконно їздила на півострів. Також Волочкова підтримала й повномасштабне російське вторгнення до України та заявила, що пишається своєю державою.

Нагадаємо, українська співачка Anna Asti (Анна Дзюба), яка народилася у Черкасах, але останні роки живе і працює у Москві, отримала російський паспорт. Зробити їй це було не складно, адже кілька років тому вона вийшла заміж за росіянина Станіслава.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 04.10.2023 22:58