Анна Asti / Фото: instagram.com/asti

Відома співачка родом з України отримала російський паспорт

Українська співачка Anna Asti (Анна Дзюба), яка народилася у Черкасах, але останні роки живе і працює у Москві, отримала російський паспорт. Зробити їй це було не складно, адже кілька років тому вона вийшла заміж за росіянина Станіслава. 

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Ще у 2021 році зрадниця хизувалася, що має український паспорт. У інтерв'ю Ксенії Собчак, в якому розповідала про український паспорт. Тоді артистка говорила, що її все влаштовує, особливо після того, як після весілля вона отримала дозвіл на тимчасове проживання в Росії. Потім вона оформила посвідку на проживання.

Міняти український паспорт на російський Anna Asti не поспішала. У тому ж інтерв'ю вона зазначила, що в Україні живе вся її сім'я, тому вона хоче спокійно приїжджати на Батьківщину і відвідувати матір.

Нині вона все ж отримала паспорт окупанта. ЗМІ припускають, що це пов'язано з повномасштабною війною в Україні, про яку знаменитість мовчить донині. Водночас вона представила новий альбом російській аудиторії, відкрила салон краси й навіть бар.

За даними журналістів, Анна Asti на власні очі бачила, які жахіття творять окупанти в Україні. На початку повномасштабної війни виконавиця разом з чоловіком-росіянином навіть ховалася у підвалі від російських ракет. Однак потім співачка-зрадниця все ж виїхала з України до РФ. Там виконавиця розважає росіян, підігрує російській пропаганді та мовчить про розв'язану Росією війну.

Нагадаємо, раніше співачка-зрадниця Ані Лорак обурилась, що в ЗМІ регулярно зʼявляється інформація про військову допомогу ЗСУ, яку вона нібито надає. Співачка заявила, що допомагає біженцям, але військову допомогу не надає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.10.2023 03:16