Фото: Telegram Анатолія Куртєва

Росіяни вночі обстріляли Запоріжжя: влада показала наслідки

Вночі 15 жовтня російські терористи завдали ударів по Запоріжжю. Деякі будинки зазнали пошкоджень.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За його словами, після обстрілів місцеві жителі почали масово повідомляти про пошкодження вікон. Комунальники оперативно відреагували на скарги громадян та усунули пошкодження.

"Станом на ранок усі ушкодження, за якими надійшли звернення, усунуто. Відповідні служби обстежують території та зʼясовують деталі. Комунальні служби працюють в штатному режимі", — наголосив Куртєв.

Крім того,  посадовець опублікував і фото пошкоджень, яких зазнали будинки через ворожу атаку.

Водночас, за словами керівника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашко, протягом доби рашисти обстріляли 24 населені пункти Запорізької області. Зокрема, окупанти  здійснили три ракетні удари по Запоріжжю, 11 БпЛА-атак по Червоному, Залізничному, Малинівці, Полтавці, Новоданилівці та Малим Щербакам, чотири РСЗВ-обстріли Роботиного, а також вгатили чотирма авіабомбами по Оріхову, Новоандріївці й Новодарівці.

До того ж 154 артобстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Преображенки, Левадного, Полтавки, Новопавлівки, Кам'янського, Степового, Лобкового, Плавнів та інших міст та сіл на лінії вогню.

"Надійшло шість повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Місцеві жителі не постраждали", - наголосив посадовець.

Нагадаємо, вночі у неділю, 15 жовтня, у Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Гучно у місті було після другої години.

Додамо, попередній масований удар по Запоріжжю рашисти здійснили 10 серпня. Тоді ворог вгатив по місту ракетою "Іскандер-К", внаслідок чого сталось займання транспортних засобів, припаркованих поруч з епіцентром вибуху. Повідомлялося про одного загиблого та десятки постраждалих, серед них — діти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.10.2023 08:36