Скріншот

Рашисти вдарили по Запоріжжю, є загиблі: Зеленський показав наслідки

У середу, 9 серпня, російські терористи завдали удару по Запоріжжю. Попередньо, є загиблі та постраждалі.

Про це заявив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"Ворог атакував житловий квартал Запоріжжя. На превеликий жаль, за попередньою інформацією, дві людини загинули, є поранені", — повідомив Куртєв.

Інформацію про "приліт" в місті підтвердив також керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

"Зараз їду на місце події. Попередньо відомо про влучання у об‘єкт цивільної інфраструктури", — написав він в своєму Telegram-каналі.

На атаку по Запоріжжю відреагував і президент Володимир Зеленський. За інформацією гаранта, внаслідок обстрілу загинули три людини. Наразі точна кількість поранених та загиблих ще встановлюється.

Також очільник держави вислови співчуття родинам загиблих та пообіцяв, що ворог відповість за всі воєнні злочини.

"Триває рятувальна операція. Всім постраждалим буде надано необхідну допомогу. І цей воєнний злочин Росії неодмінно отримає свій вирок. А відповідь російським терористам буде на передовій — завдяки нашим героїчним воїнам", — зазначив гарант.

Нагадаємо, у ніч на 9 серпня ворог знову обстрілював Дніпропетровську область. Від вечора до ранку окупанти тричі відкривали вогонь по двох громадах регіону. Внаслідок ворожої атаки загинув 18-річний хлопець. Ще троє чоловіків постраждали. У них мінно-вибухові травми та осколкові поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2023 20:48