Фото: Telegram-канал Yevtushenko_E

Росіяни вперше атакували Нікополь модернізованими дронами: що відомо

Російські загарбники вперше атакували Нікополь на Дніпропетровщині новими дронами з камерами нічного бачення. На щастя, під час ворожої атаки ніхто не постраждав.

Про це розповів голова Нікопольської районної військової адміністрації (РВА) Євген Євтушенко у Telegram-каналі.

"Пізно ввечері росіяни атакували Нікополь за допомогою БПЛА-камікадзе. Вечірня атака БпЛА свідчить про використання росіянами нових дронів з камерами нічного бачення", написав Євтушенко.

За його словами, подібні дрони вже тривалий час рашисти використовують на фронті, але на територію району ці безпілотники залетіли вперше.

"Нікополь зустрів ранок тривогою та попередженням про небезпеку застосування ворогом БпЛА-камікадзе. Сили оборони України виконують бойову роботу. Проте, за можливості, краще перебувати в будівлях", попередив він.

Євтушенко зазначив, що під час атаки ніхто не постраждав. Однак, внаслідок атаки понівечено два приватні будинки, господарчу споруду та лінію електромережі.

Нагадаємо, 6 січня російські військові обстріляли Нікополь Дніпропетровської області. За даними голови обласної військової адміністрації Сергія Лисака, росіяни вбили 45-річного чоловіка та поранили 16-річну дівчинку і чоловіка 66 років. Попередньо, ворог вдарив по Нікополю артилерією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.01.2024 14:01