Фото: ілюстративне Джерело: "Слово і діло"

Росіяни завдали удару по Харкову із С-300: влада повідомила про наслідки

Ввечері 12 листопада російські загарбники атакували Харків ракетами С-300. В одному з районів міста зафіксовано влучання.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, росіяни вдарили по Шевченківському району міста о 19:23. Зафіксоване влучання поблизу одного з розважальних комплексів.

"Ворог завдав ракетного удару, попередньо з ЗКР С300, по Шевченківському району Харкова. Зафіксоване влучання в землю біля одного з розважальних комплексів. Пошкоджено дерев'яні ворота. Також є незначні пошкодження у ще одному розважальному комплексі", — йдеться у повідомленні.

Постраждалих внаслідок ворожої атаки немає.

Крім того, за словами Синєгубова, протягом минулої доби російські окупанти продовжували обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти області. Зокрема, під вогнем окупантів були Вовчанськ та Нестерне Чугуївського району, Новомлинськ, Куп'янськ-Вузловий, Синьківка, Кислівка, Крохмальне та Табаївка Куп'янського району.

"Внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок. Постраждалих серед цивільного населення за добу не зафіксовано", — додав посадовець.

Нагадаємо, вночі 12 листопада російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Півдню України. Окупанти застосували дві керовані авіаційні ракети Х-59 та балістичну ракету "Іскандер-М". На Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59. 

Додамо, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснював, що російські ракетні обстріли зараз суттєво залежатимуть від погодних умов. Окупанти будуть корегувати свою тактику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.11.2023 09:15