Фото: ілюстративне Джерело: chas.news

Росіяни знову поскаржилися на атаку дронів на Москву

Вночі 14 грудня двоє безпілотників нібито намагалися атакувати Росію. Головною ціллю дронів була Москва.

Про це повідомив мер Москви Сергій Собянін.

За його словами, перший безпілотник, який намагався пролетіти до російської столиці, збили в Наро-Фомінському міському окрузі близько 02:30.

"Сьогодні вночі "силами ППО" в Наро-Фомінському міському окрузі відбито атаку безпілотника, який летів на Москву. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події", — заявив Собянін.

За словами мера, другий дрон був збитий в цьому ж районі, але вже близько 04:20. Російський посадовець запевняє, що руйнувань та постраждалих після падіння уламків, за попередньою інформацією, також немає.

Нагадаємо, вночі 12 грудня над Бєлгородським районом Російської Федерації працювала протиповітряна оборона. Над регіоном нібито збили "повітряну ціль".

Також 5 грудня зранку безпілотники Служби безпеки України завдали влучних ударів по ворожих базах в окупованому Криму. Внаслідок цього в рашистів є суттєві втрати в техніці.

Своєю чергою російські пропагандисти заявили, що в ніч на вівторок, 5 грудня, близько п’ятої години ранку два дрони літакового типу атакували нафтобазу "Морський нафтовий термінал". Міноборони Росії повідомило про збиття безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.12.2023 07:34