Скріншот з відео

РосЗМІ повідомляють про "бавовну" на підстанції в Єкатеринбурзі: вона живить оборонні заводи (відео)

У суботу, 2 березня, в російському Єкатеринбурзі біля електропідстанції стався вибух. За попередніми даними, там спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Про це повідомляє російський Telegram-канал ASTRA. РосЗМІ оприлюднили відео, на якому видно гучний вибух та яскравий спалах. За інформацією ТАСС із посиланням на джерело у силових структурах, "бавовна" була зафіксована на Шефській вулиці, поблизу ПС "Калінінська".

За офіційними даними, причиною вибуху могло стати коротке замикання та подальше пошкодження одного із трансформаторів. Однак Mash пише, що спрацював саморобний вибуховий пристрій. Наразі правоохоронці з'ясовують, як він опинилося на території підприємства.

Заводи, які живить електропідстанція, працюють у галузі металургії, цементної промисловості та підіймально-транспортному обладнанні для гірничодобувних комплексів.

Нагадаємо, 7 лютого у російському Бєлгороді спалахнула пожежа на заводі. Росіяни запевняють, що загоряння сталося внаслідок "прильоту". Згідно із версією росіян, снаряд нібито потрапив у котельню заводу ЖБК-1 та цех металовиробів. 

Також 3 лютого в Росії заявили про атаку безпілотників, які зафіксували у Бєлгородській та Волгоградській областях. У Волгограді сталася сильна пожежа на волгоградському нафтопереробному заводі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 02.03.2024 14:39