Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Львові стався вибух на промисловому об’єкті: деталі (фото)

У ніч на неділю, 18 лютого, у Львові близько о 04:00 пролунав потужний вибух. Після цього спалахнула пожежа на вулиці Антоновича, що в Залізничному районі міста.

Інформацію про це підтвердив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"На об’єкті промисловості у Львові пролунав вибух. Розпочалася пожежа. Викликали вогнеборців. Пожежу загасили. Жертв чи постраждалих немає", — зазначив він.

Очільник Львівщини додав, що також на місці події працювали працівники СБУ та Нацполіції. Причини вибуху та загоряння встановлюють.

Раніше про вибух, який під ранок почули мешканці району, та пожежу на Антоновича першими написали місцеві пабліки. Офіційних деталей не було. Близько 11:30 в СБУ у Львівській області наголосили, що причиною вибуху не були ракети.

"На місці події від ранку працювали пожежники. Площа загоряння становила приблизно 400 метрів квадратних. Також на місці події були присутні працівники правоохоронних органів. Пожежу ліквідували, постраждалих немає. Будівля промислового характеру", — повідомили у Львівській міській раді.

Вибух і пожежа у Львові

пожежа та вибух у Львові

Джерело: Telegram-канал Максима Козицького

Нагадаємо, що в п'ятницю ввечері, 16 лютого, в центрі Львова сталося задимлення внаслідок пожежі у популярному ресторані "Реберня". Усіх відвідувачів евакуювали на вулицю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.02.2024 14:17