Фото: соцмережі

Центральна частина міста в густому димі: у Львові горів популярний ресторан (фото)

У п'ятницю ввечері, 16 лютого, в центрі Львова сталося задимлення внаслідок пожежі у популярному ресторані "Реберня". Усіх відвідувачів евакуювали на вулицю.

Світлини з інцидентом опублікували місцеві пабліки.

За даними ЗМІ, у ресторані "Реберня" в центрі Львова сталося задимлення у вентиляційній системі, внаслідок чого в комині виникла пожежа. У підсумку центральні вулиці Львова вкрив густий дим.

Користувачі соцмереж повідомляють, що сильне задимлення в ресторані "Реберня" на вулиці Підвальна, 5 виникло приблизно о 21:30. З комина популярного закладу було видно вогонь, а на довколишніх вулицях було сильне задимлення. Усіх відвідувачів евакуювали на вулицю.

Раніше повідомлялось, що 26 листопада у Львові сталася пожежа у квартирі житлового будинку, у якій загинули 36-річний чоловік та шестирічна дитина.

Нагадаємо, раніше у квартирі у Львові сталася пожежа, внаслідок якої загинув чоловік.

Також під час ранкової атаки 15 лютого по Львову було повністю знищено одну з електропідстанцій міста. Внаслідок ворожого обстрілу також пошкоджено багато будинків. Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький розповів про нові деталі атаки та показав фото руйнувань у місті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.02.2024 22:59