Фото: соцмережі

РосЗМІ повідомляють про ліквідацію командира підрозділу "Ахмат" на Донбасі: подробиці

Російські загарбники продовжують зазнавати втрат на українській землі. Командир підрозділу окупантів "Ахмат" Євген Писаренко загинув на Донбасі.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на командира російського загону спеціального призначення "Ахмат" Апти Алаудінова.

Він у соцмережах подякував батькам Писаренка, які "виростили такого героя".

Також про загибель Писаренка, повідомив у Telegram військкор Дмитро Кулько. У загиблого командира "Ахмата" був позивний Великий.

"Великий був моїм земляком, багато років служив у ставропольському ОМОНі, отримав звання полковника. Коли почалася спецоперація, вирушив добровольцем на фронт, щоб захищати жителів Донбасу", — розповів він. 

Варто відзначити, що наразі невідомо коли, саме загинув Писаренко. Батальйон "Ахмат" бере участь у бойових діях з початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що Сили оборони України продовжують просування вперед на Таврійському напрямку. За добу 2 липня втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2023 16:09