Колаж: Центр національного спротиву

Роздавали російські паспорти та повістки: Окупанти провели рейд селами Херсонщини

Окупаційна адміністрація тимчасово захоплених районів Херсонщини провалює плани з примусової паспортизації регіону.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Російські посіпаки намагаються будь-яким способом виправити ситуацію. Цього разу ворог провів рейд селами Херсонщини для роздачі паспортів. Селянам видавали продуктові набори, але лише за умови наявності червоної макулатури", — йдеться в повідомленні.

У Центрі національного спротиву додали, що від інших вимагали писати заяву на отримання паспорта Росії та цікавилися, чому досі не отримали. Водночас чоловікам вручали повістки до районного "військкомату", де вони мають стати на облік армії ворога.

Центр національного спротиву закликав повідомляти про учасників таких рейдів, а також про скупчення особового складу та техніки ворога.

"Кожен може наблизити перемогу та звільнення свого рідного краю!" — наголосили в Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, що російські окупанти також продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово зайнятої території Запорізької області. Для цього вони вдаються до терору місцевих мешканців.

Зокрема, в Токмаку окупаційна так звана "влада" повідомила, що для отримання російського паспорта потрібно подати паспорт громадянина України, свідоцтво про народження та зробити відбитки пальців рук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 29.09.2023 14:45